Leidse studenten goed van start voor MIVA

Een goed begin is het halve werk

Ook dit jaar gaat een groep communicatie-studenten van Hogeschool Leiden aan de slag voor MIVA. Op 3 september vond de kick-off plaats op het kantoor van MIVA. De enthousiaste groep studenten is goed van start gegaan.

Brainstormende studenten van de hogeschool uit Leiden

Een leerzame ochtend

Na een ochtend vol leerzame presentaties over MIVA, de samenwerking met Autodrop en het werkbezoek van MIVA-collega Geertje aan Zimbabwe mochten de studenten zelf aan de slag. In groepen gingen de studenten brainstormen, om aan het eind van de dag per groep twee evenementen te pitchen voor hun docenten en het MIVA-team.

Milou geeft een presentatie aan de studenten van de hogeschool uit Leiden

Een auto voor Albert

Het doel van de evenementen is naast de naamsbekendheid van MIVA vergroten, vooral het werven van geld voor een auto voor sociaal werker Albert. Albert strijdt in Zimbabwe voor de acceptatie van kinderen en jongeren met een handicap. Met een auto kan hij in meer scholen bereiken en meer families bijstaan.

Brainstormende studenten

Acht weken aan de slag

De studenten kregen direct te horen welk van de twee fondsenwervende evenementen ze daadwerkelijk tot leven mogen brengen. Ze krijgen hier acht weken de tijd voor. De evenementen vinden plaats tussen 29 oktober en 11 november.

Wij wensen de studenten heel veel succes!

Send this to a friend