Missie van MIVA

In veel landen zijn basisvoorzieningen als gezondheidszorg en onderwijs onbereikbaar voor de meest kwetsbaren. Gelukkig zijn er lokale mensen die het als hun bestemming zien anderen te helpen. MIVA ziet het als haar missie om deze mensen te steunen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen.

MIVA gelooft in mensen die zich inzetten om anderen te helpen.

Daarom ondersteunt MIVA al 85 jaar lokale pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zij helpen mensen in afgelegen gebieden voor wie medische zorg, onderwijs en andere basisvoorzieningen te ver weg zijn. Het zijn de kwetsbaren, vooral kinderen met een handicap, die hiervan het meest te lijden hebben. Gelukkig zijn er mensen die het als hun roeping zien deze kwetsbare mensen te helpen, hoe moeilijk de weg ernaartoe ook is.

MIVA ondersteunt deze mensen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen.

Door de jarenlange ervaring en het opgebouwde netwerk kan MIVA de pioniers voorzien van het juiste vervoers- of communicatiemiddel. Zo vergroot MIVA hun bereik waardoor zij in staat zijn om meer mensen te helpen. Juist op die plekken waar de hulp het hardst nodig is en levens kan redden.

MIVA Logo + slogan

Meer weten over MIVA?

Lees meer over onze werkwijze en de resultaten van MIVA. Of bekijk projecten van pioniers die MIVA ondersteunt met onmisbare vervoer- en communicatiemiddelen.

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.