Geef een grote gift

In veel landen zijn basisvoorzieningen als gezondheidszorg en onderwijs onbereikbaar voor de meest kwetsbaren. Gelukkig zijn er lokale mensen die zich inzetten om anderen te helpen.

Uw steun, groot of klein, helpt deze pioniers op weg. Zoekt u een goede bestemming voor een bedrag boven de € 2.000? Bij MIVA kunt u daarmee een of meerdere specifieke projecten steunen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Uw wensen staan daarbij centraal.

Uw gift brengt bestemmingen binnen bereik

Met uw grote gift ondersteunt u onze pioniers met onmisbare, soms zelfs levensreddende, vervoers- en communicatiemiddelen. Zo vergroot hun bereik en kunnen zij nog meer mensen helpen. Uw steun maakt op een zeer concrete en praktische manier impact in kansarme gebieden.

Meer weten over MIVA? In ons jaarverslag vindt u informatie over onze missie, werkwijze, de cijfers en de projecten die we steunen.

Geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek over uw grote schenking? Onze relatiemanagers staan voor u klaar.

Wij denken met u mee over verschillende schenkingsvormen en vertellen u graag meer over de projecten die passen bij uw wensen.

Portret foto Pauline Herder- van Zantvliet Portretfoto Maaike
Pauline Herder-van Zantvliet
Particulieren
+31 (0)76 521 71 50
Pherder@miva.nl
Maaike Riddersma-van Apeldoorn
Stichtingen en instellingen
+31 (0)76 521 71 50
MRiddersma@miva.nl

Uiteraard zijn we ontzettend dankbaar voor elke donatie. Op onze donatiepagina vindt u informatie over reguliere donaties en andere schenkingen. Mocht u nog vragen hebben of graag willen praten over uw speciale wensen of ideeën, neem ook dan gerust contact op met een van onze relatiemanagers.

Fonds op naam

Een fonds op naam is een gift aan een goed doel met een gerichte opdracht uit uw naam. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Pauline Herder-van Zantvliet via mail of bel +31 (0)76521 71 50.

[easy-social-share]

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.