MIVA verzorgt hier communicatie middelen in de vorm van een tablet in India.

Steun namens stichting

Wordt u enthousiast van wat MIVA doet en sluiten de doelstellingen van uw stichting of vereniging aan bij onze werkwijze? Dan komen wij graag met u in gesprek om te kijken hoe we kunnen samenwerken. Want samen kunnen we nóg meer kwetsbare mensen ondersteunen met vervoers- en communicatiemiddelen. Zo bieden we hen toegang tot noodzakelijke voorzieningen als zorg en onderwijs en hoop op een betere toekomst.

Bijdrage op maat

Wij zijn blij met iedere bijdrage, structureel of eenmalig. Indien u wensen heeft ten aanzien van de besteding van uw gift, dan horen wij graag meer over de doelstellingen van uw stichting en hoe wij daarbij kunnen aansluiten.

Helpt u graag kinderen in afgelegen gebieden zodat zij naar school kunnen of wilt u bijdragen aan een ambulance voor een ziekenhuis? Wij gaan op zoek naar een passend project. U kunt ook kiezen voor exclusieve koppeling aan een bepaald continent of land of voor een specifiek thema, zoals gezondheidszorg of onderwijs.

(Gedeeltelijke) overdracht

Vertegenwoordigt u een charitatieve instelling met een vergelijkbare doelstelling als MIVA en bent u de administratie gaan ervaren als een last? Of ontbreekt het uw instelling aan expertise om een project te selecteren en te monitoren? U bent niet de enige. Veel kleine (religieuze) instellingen vergaat het zo. Een aantal hiervan heeft de weg gevonden naar MIVA. Zij hebben hun stichting en de bijbehorende werkzaamheden (deels) ondergebracht bij ons. Daarbij zijn goede afspraken gemaakt over de besteding van de gelden. Samen staan we sterker in onze missie.

Fundatie Charitas

Bent u benieuwd hoe een samenwerking met MIVA eruit kan zien? Fundatie Charitas koos MIVA als partner. Samen zetten we het missiewerk voort op een eigentijdse manier. Door onze krachten te bundelen kunnen we nog meer kwetsbare mensen bereiken.

``Waarom zouden wij het zelf organiseren als we de kennis en ervaring van een strategische organisatie als MIVA kunnen inzetten? Onze missies passen perfect bij elkaar.``

- Norbert Schnell - Voorzitter Fundatie Charitas

Persoonlijk gesprek

Overweegt u ook samenwerking met MIVA? Dan gaan wij graag een persoonlijk gesprek met u aan. We brengen uw wensen in kaart en bespreken de mogelijkheden.

Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.