presentatie HZ University

Studenten HZ aan de slag voor MIVA

20 april 2021
  • Deel deze pagina

Studenten van HZ uit Vlissingen zetten zich in voor MIVA-project in Zimbabwe

Dit jaar gaan de studenten van HZ aan de slag voor MIVA. Ze gaan geld inzamelen voor pionier Ivainesu. Ze doen dit door het organiseren van evenementen. De kans bestaat dat de evenementen online gehouden worden. Het zal de studenten extra uitdagen om alles online te organiseren, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat de studenten wat moois gaan neerzetten!

HZ University logo

Samenwerking

MIVA start voor het eerst de samenwerking met HZ. Vorig jaar zou eigenlijk de samenwerking van start gaan, maar dit werd ‘on hold’ gezet door corona. Nu we allemaal wat bekender zijn met de situatie pakken we de samenwerking met beiden handen aan!

Project in Zimbabwe

De studenten van HZ zetten zich in om geld in te zamelen voor pionier Ivainesu. Ivainesu heeft een auto nodig om haar bestemming te bereiken, namelijk: kinderen met een handicap weer een kans geven in de maatschappij van Zimbabwe. Met een vervoersmiddel kan Ivainesu de afstanden overbruggen en meer kinderen helpen.

De grote uitdaging

Omdat de evenementen waarschijnlijk volledig online georganiseerd worden vereist dit natuurlijk veel creativiteit en flexibiliteit van de studenten. Maar wij hebben er 100% vertrouwen in dat de studenten iets goeds gaan neerzetten! De evenementen vinden plaats in juni.

Ivainesu

Verloop

Het project is op 20 april afgetrapt! De studenten gaan nu van start met het plannen en organiseren van de evenementen om geld in te zamelen voor pionier Ivainesu. Er zullen contactmomenten zijn tussen de studenten en MIVA, om de studenten op weg te helpen. Aan het einde van het project maken wij een bedrag en winnaar bekend.

  • Deel deze pagina

Meer nieuws

Studenten van Hogeschool Zeeland krijgen college bij MIVA

Studenten Hogeschool Zeeland zetten zich in voor MIVA

Lees meer
online miva evenement

Studenten ROC halen prachtig bedrag op voor stichting MIVA

Lees meer

Hogeschool in Vlissingen haalt geld op voor MIVA

Lees meer

Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.