Hogeschool in Vlissingen haalt geld op voor MIVA

Chequeoverhandiging

Studenten van de opleiding commerciële economie- en communicatie van HZ University of Applied Sciences haalden 2683.33 euro op voor MIVA. In de periode van april t/m juni organiseerden de studenten 9 fondsenwervende evenementen. Op vrijdag 2 juli nam Geertje van der Beele van MIVA uit ’s-Hertogenbosch de cheque met trots in ontvangst.

Diverse evenementen

Het ontbrak de studenten niet aan creativiteit. Ondanks alle maatregelen waar zij zich aan moesten houden zijn er leuke concepten bedacht, namelijk: Wandel mee voor MIVA, Walcherse fietstocht voor MIVA, Proeven voor MIVA, Safari carwash, Ride for MIVA, World Beer Experience, Zeeland voor Zimbabwe, Taste of Africa en Bingo Fun 2021.

Een auto voor Ivainesu

De studenten haalden het geld op voor pionier Ivainesu die kinderen weer een kans geeft in de maatschappij van Zimbabwe. Met de auto kan Ivainesu de afstanden overbruggen en nog meer kinderen bereiken.

Met dank

Met grote dank voor de inzet van de studenten nam Geertje van der Beele op vrijdag 2 juli de cheque in ontvangst op het strand in Vlissingen.

Send this to a friend