Collecte 2019

Collecte 2019:
Elk kind mag meedoen

Op 24 en 25 augustus vindt de jaarlijkse MIVA-collecte in de kerken plaats. Dit jaar vraagt MIVA aandacht voor een bijzonder project: “Auto bezorgt meisjes weer een toekomst”. Voor de meisjes in Kameroen is gezondheidszorg en onderwijs onbereikbaar. Vervoer is hier van levensbelang.

Hoe kunt u helpen?

U kunt MIVA helpen bij de jaarlijkse MIVA-collecte in uw kerk door het geven van informatie over het project. Houdt hiervoor deze website in de gaten, waarop wij in mei alle materialen digitaal beschikbaar zullen stellen. Daarbij kunt u denken aan de collecte-brochure, een poster, video over het project en meer.

De opbrengst van de collecte van 2019 is bestemd voor zes auto’s voor mensen zoals Clementine in Kameroen die gezondheidszorg en onderwijs voor achtergestelde meisjes bereikbaar maken. U leest hier de aankondiging van het collecte-project van 2019.

Bestelformulier collecte-materiaal

MIVA stelt graag materiaal beschikbaar ter ondersteuning van de collecte. Iedere parochie ontvangt in april van MIVA een brief met daarin informatie over de inhoud van het pakket wat zij toegestuurd krijgen. Indien uw parochie deze brief niet heeft ontvangen of u de aangegeven aantallen wilt wijzigen, kunt u daarvoor onderstaand formulier gebruiken. Met dit formulier kunt u ook een ander afleveradres doorgeven. Dit hoeft alleen indien het afleveradres afwijkt van het parochie-adres.

Wanneer wij geen wijziging van uw parochie of kapel ontvangen, krijgt u automatisch eind juni het pakket toegestuurd zoals vermeld in de brief.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Send this to a friend