Portret Florentiana in auto

Resultaten

  • Deel deze pagina

Resultaten & Jaarverslag 2022

We hebben in 2022 vele mooie grote en kleinere projecten mogen realiseren. Transparante communicatie daarover vinden we erg belangrijk. Als donateur wil je weten waar jouw donatie aan wordt besteed, en dat begrijpen we. We delen daarom graag de behaalde resultaten en cijfers van 2022 in het jaarverslag.

605 vervoers- en communicatiemiddelen

MIVA ontving het afgelopen jaar wederom vele hulpaanvragen van projecten uit landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Alle aanvragen zijn beoordeeld aan de hand van onze beleidscriteria.

In 2022 heeft MIVA voor ruim 1,6 miljoen euro projecten gefinancierd in Afrika, Azië en Latijns Amerika. We financierden in dat jaar maar liefst 605 vervoers- en communicatiemiddelen:

Cijfers jaarverslag 2022

Met de juiste middelen kunnen lokale hulpverleners in ontwikkelingslanden de meest kwetsbaren in afgelegen gebieden bereiken. Juist op die plekken waar de hulp het hardst nodig is. Zo bieden zij hoop op een betere toekomst. We zijn trots op de resultaten, die we alleen dankzij de bijdrage van onze donateurs kunnen bereiken. Enorm bedankt!

Jaarverslag 2022

In ons jaarverslag lees je meer informatie over onze missie, werkwijze, de cijfers en de projecten die we steunen.

Help mee met een donatie en steun meer hulpverleners met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen.

Welk bedrag wil je doneren?

Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.