Steun namens stichting

Wordt u enthousiast van onze missie en sluiten de doelstellingen van uw stichting of vereniging aan bij onze werkwijze? Dan komen wij graag met u in gesprek om te kijken hoe we kunnen samenwerken.

Samen kunnen we nóg meer kwetsbare mensen ondersteunen met vervoers- en communicatiemiddelen. Zo bieden we hen toegang tot noodzakelijke voorzieningen als zorg en onderwijs.

“Waarom zouden wij het zelf organiseren als we de kennis en ervaring van een strategische organisatie als MIVA kunnen inzetten?
Onze missies passen perfect bij elkaar.”
Norbert Schnell
Voorzitter Fundatie Charitas

Uw bijdrage

Wij zijn blij met iedere bijdrage, structureel of eenmalig. Indien u wensen heeft ten aanzien van de besteding van uw gift, dan horen wij graag meer over de doelstellingen van uw stichting en hoe wij daarbij kunnen aansluiten.

Maatwerk

Helpt u graag kinderen in afgelegen gebieden zodat zij naar school kunnen of wilt u bijdragen aan een ambulance voor een ziekenhuis? Wij gaan op zoek naar een passend project. U kunt ook kiezen voor een bepaald continent of land of voor een specifiek thema, zoals gezondheidszorg of onderwijs.

Fundatie Charitas

Bent u benieuwd hoe een samenwerking met MIVA eruit kan zien? Fundatie Charitas koos MIVA als partner. Door onze krachten te bundelen kunnen we nog meer kwetsbare mensen bereiken.

Persoonlijk gesprek

Overweegt u ook samenwerking met MIVA? Dan gaan wij graag een persoonlijk gesprek met u aan. We brengen uw wensen in kaart en bespreken de mogelijkheden. Bel met Maaike Riddersma-van Apeldoorn op +31 (0)76 521 71 50 of neem hier contact op.

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Send this to a friend