Werken bij MIVA

Wil jij werken of stage lopen bij MIVA? Eén persoon kan het verschil maken, zeker in ons kleine team!

Werken bij MIVA betekent werken voor een goed doel. MIVA is een kleine organisatie die zich al sinds 1935 inzet om projecten in ontwikkelingslanden te steunen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen.

“In ons kleine team is de betrokkenheid groot. De samenwerking en kennisdeling met het Liliane Fonds, waarmee we ons kantoorpand delen, vind ik echt een meerwaarde.”
Pauline Herder–van Zantvliet
Fondsenwerver

Vacatures vrijwilligers

Wil jij graag vrijwilligerswerk doen voor een goed doel? Regelmatig zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ondersteunen bij uiteenlopende projecten.

Stageplaatsen

Elk half jaar zijn er bij MIVA twee stagiair(e)s die ondersteunen op online marketing- en communicatievlak. De stagiaires vormen echt een onderdeel van het team. Ze helpen bij de organisatie van evenementen en voeren een stageopdracht voor school uit. In 2022 hebben we weer plek voor nieuwe toppers! Bekijk of één van deze meewerkstages bij jou past:

Romy over haar stage bij MIVA:

Als stagiaire bij MIVA krijg ik al sinds de start vanuit alle collega’s het gevoel van vertrouwen. Dit zorgt er niet alleen voor dat ik in mezelf ga geloven, maar ook als een extra stukje motivatie. Bij MIVA ben ik echt een collega. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, waardoor ik ook met ideeën durf te komen.
Romy Buijk
Stagiaire communicatie 2020

Open Sollicitatie

Staat er voor jou op dit moment geen passende vacature tussen? Stuur jouw open sollicitatie dan per mail.

Bijzondere werklocatie

MIVA is gehuisvest in ’s-Hertogenbosch op loopafstand van het Centraal Station. Samen met het Liliane Fonds werken we vanuit een prachtig oud klooster.

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.