Neem MIVA op in uw testament

Met een nalatenschap aan MIVA
kunt u uw idealen blijven waarmaken
als u er zelf niet meer bent.

De bestemming van uw schenking

MIVA steunt sinds 1935 lokale pioniers wereldwijd met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen. Zij zien het als hun bestemming om anderen te helpen en durven hierin het voortouw te nemen. Vaak werken ze voor kansarme bevolkingsgroepen in afgelegen gebieden. Met uw gift kunnen zij hun bestemming bereiken.

“Ik vind het een verantwoordelijkheid met mijn vermogen iets goeds te doen. In mijn testament heb ik daarom een aantal goede doelen opgenomen, waaronder MIVA.”
Mevrouw Bijvoet

Wij zijn dankbaar voor alle financiële steun die we ontvangen. Iedere schenking, klein of groot, draagt bij aan het belangrijke werk van bijzondere mensen wereldwijd. Vandaag en in de toekomst.

Wilt u nalaten aan MIVA?

U kunt een testament laten opmaken of laten aanpassen door een notaris. Hierin kunt u opnemen op welke manier u aan MIVA wilt nalaten. En omdat wij geen erfbelasting hoeven te betalen, gaat uw schenking voor 100% naar MIVA.

U kunt op de volgende manier nalaten aan MIVA:

  • MIVA als (mede)erfgenaam benoemen. U geeft dan aan welk percentage u aan MIVA na wilt laten.
  • MIVA als legataris benoemen. U laat een specifieke bezitting og vastgesteld geldbedrag na aan MIVA. Het resterende deel van uw nalatenschap wordt verdeeld onder de erfgenamen, zoals familie leden of vrienden. U kunt meerdere legaten opnemen in uw testament.
  • MIVA als enige erfgenaam benoemen. Als u MIVA als enig erfgenaam benoemt, dan heeft u de zekerheid dat uw nalatenschap in het geheel wordt besteed aan de projecten van MIVA.

Persoonlijk advies

Birgit Pans

Wilt u meer informatie of graag in een persoonlijk gesprek bij u
thuis of op ons kantoor bekijken welke mogelijkheden er zijn? Birgit Pans, relatiebeheerder nalatenschappen, denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met haar op per mail of telefonisch: 076 – 521 71 50.

Send this to a friend