Studenten Hogeschool Leiden zetten zich in voor MIVA

Leidse studenten werven voor Kameroen

Zoals elk jaar gaat een groep communicatiestudenten uit Leiden aan de slag voor MIVA. Op 2 september woonden zij de kick-off van het project bij, op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Dit jaar staat het project in het teken van pionier Sonja.

Brainstormsessie studenten Hogeschool Leiden

Kick-off

De studenten gaan in de komende maanden 9 verschillende fondsenwervende events neerzetten voor MIVA. Tijdens de kick-off presentatie maakte MIVA bekend voor welk project zij geld op gaan halen. Daphne op den Kamp (teamleider Marketing & Fondsenwerving) en Milou Rietveld (thema-adviseur transport & communicatie) vertelden over hun werkbezoek aan Kameroen en hun ontmoeting met Sonja.

Brainstormsessie studenten

Een auto voor Sonja

Sonja is sociaal werker in Kameroen. Zij strijdt ervoor dat kinderen met een beperking de juiste zorg en behandeling krijgen die zij verdienen. Met behulp van een auto kan zij meer kinderen bereiken en zo ervoor zorgen dat zij de juiste hulp krijgen. Met het geld dat de studenten ophalen, hoopt MIVA de auto te kunnen financieren.

Pitch student Hogeschool Leiden

Aan de slag

De studenten brainstormden in groepen over hun evenementen. Aan creativiteit ontbrak het hen niet. Zij pitcheten hun originele ideeën aan het eind van de middag voor het MIVA-team.

Momenteel zijn de studenten druk bezig met alle voorbereidingen. Zo organiseren zij bijvoorbeeld inzamelingsacties, diners en benefietconcerten. Een van de groepen regelde al een cabaretvoorstelling gesponsord door Comedy Spot.

Eind oktober en begin november vinden de evenementen plaats. Tot die tijd zijn de studenten druk met de uitwerking en voorbereiding.

Wij wensen de studenten heel veel succes!

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

Send this to a friend