Leidse studenten halen €19662,03 op voor Stichting MIVA

73 communicatiestudenten van Hogeschool Leiden haalden €19662,03 op met verschillende fondsenwervende evenementen voor MIVA. Dit bedrag wierven zij voor sociaal werker Sonja uit Bafoussam, Kameroen. Sonja zorgt ervoor dat kinderen met een beperking de juiste zorg krijgen. Met het opgehaalde bedrag kan MIVA een auto voor Sonja financieren.

Solution for sonja

Negen fondsenwervende evenementen

Het project startte op 2 september op het MIVA-kantoor in ‘s-Hertogenbosch. De studenten kregen daar de benodigde informatie om een evenement in het teken van Sonja te kunnen organiseren. Ze richtten in groepen negen eigen evenementenbureaus op. Per groep bedachten de studenten een concept en brachten dit daadwerkelijk tot uitvoer. Ze organiseerden verschillende evenementen, van diners tot muziekevenementen.

Road to the future

Auto voor Sonja

Sonja helpt kinderen met een beperking in Kameroen. Ze spoort gezinnen op en zorgt ervoor dat de kinderen de juiste zorg krijgen. De kinderen die Sonja helpt, wonen in moeilijk bereikbare gebieden in de armste regio van Kameroen. Het werkgebied van Sonja is groot en afgelegen. De wegen zijn erg slecht. Zonder auto is het werk van Sonja (bijna) niet mogelijk.

Overhandiging cheque

Totaalbedrag

Op 12 november namen Sanne van Neerven en Lieke Vink van MIVA de cheque met het recordbedrag van €19662,03 in ontvangst. MIVA is ontzettend dankbaar voor de inzet van de studenten. Dankzij het enthousiasme van hen kan MIVA een auto financieren voor Sonja. Met deze auto kan zij meer zieke kinderen in afgelegen gebieden helpen.

Send this to a friend