Evenementen Hogeschool Zeeland geannuleerd wegens Corona

Dit weekend zou het dan zover zijn. Zo’n 60 studenten van de HZ University of Applied Sciences hebben er wekenlang hard naar toegewerkt. De studenten Communicatie en Commerciële Economie zouden in het kader van hun studie verschillende fondsenwervende evenementen organiseren om geld op te halen voor pionier Mario uit Guatemala. Wegens het coronavirus is vandaag besloten alle evenementen te annuleren.

Studenten hebben heel hard gewerkt

Het doel dat de studenten meekregen was om de naamsbekendheid van MIVA te vergroten en met de evenementen €17.055,- in te zamelen. Daarmee zou MIVA een pick-up kunnen financieren voor Mario. Pionier Mario zet zich in voor kinderen met een beperking. Hij wil dat er voor deze kinderen onderwijs en medische hulp toegankelijk is.

Sommige groepen waren al heel ver met de uitvoering, de eerste evenementen stonden dit weekend op de agenda. Helaas gaat dit nu niet door. MIVA en Hogeschool Zeeland volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Geertje van der Beele - Stichting MIVA

Ik heb zulke gave ideeën gezien, we waren zo benieuwd naar het resultaat. Het is ontzettend jammer van al het harde werk van de studenten.

Het is de eerste keer dat HZ University of Applied Sciences en MIVA de samenwerking opzochten. HZ University of Applied Sciences en MIVA zijn in overleg over hoe nu verder met deze situatie om te gaan.

Send this to a friend