Collecte 2020:
Gezondheidszorg voor Rohingya vluchtelingen

Op 29 en 30 augustus 2020 vindt de jaarlijkse MIVA-collecte in de kerken plaats. Dit jaar vraagt MIVA aandacht voor een bijzonder project: “Gezondheidszorg voor Rohingya vluchtelingen”. De vluchtelingen in de grote kampen in Bangladesh bevinden zich in een uitzichtloze situatie. Pionier Anwar trekt zich hun lot aan en biedt medische zorg.

Hoe kunt u helpen?

U kunt MIVA helpen bij de jaarlijkse MIVA-collecte in uw kerk door het geven van informatie over het project. Houdt hiervoor deze website in de gaten, waarop wij vanaf 4 mei alle materialen digitaal beschikbaar zullen stellen. Daarbij kunt u denken aan de collecte-brochure, een poster, video over het project en meer.

De opbrengst van de collecte is bedoeld voor ambulances voor de vluchtelingenkampen. Zodat de vluchtelingen in elk geval van medische zorg kunnen worden voorzien. U leest hier de aankondiging van het collecte-project van 2020.

Bestelformulier collecte-materiaal

MIVA stelt graag materiaal beschikbaar ter ondersteuning van de collecte. Iedere parochie ontvangt in april van MIVA een brief met daarin informatie over de inhoud van het pakket wat zij toegestuurd krijgen. Indien uw parochie deze brief niet heeft ontvangen of u de aangegeven aantallen wilt wijzigen, kunt u daarvoor onderstaand formulier gebruiken. Met dit formulier kunt u ook een ander afleveradres doorgeven. Dit hoeft alleen indien het afleveradres afwijkt van het parochie-adres.

Wanneer wij geen wijziging van uw parochie of kapel ontvangen, krijgt u automatisch begin juli het pakket toegestuurd zoals vermeld in de brief.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Send this to a friend