Nieuwe stagiaires bij MIVA

05 maart 2018
  • Deel deze pagina

Stagiair bij een goed doel: zij maken het verschil!

Er zijn twee nieuwe stagiaires actief bij MIVA. Demi en Charlotte gaan ons het komende halfjaar helpen bij alle voorkomende werkzaamheden op communicatie en online marketing. Hieronder vertellen zij waarom zij voor een stage bij MIVA hebben gekozen.

Charlotte Kusters

Stagiaire Communicatie

Stagiaire Communicatie, Events en Fondsenwerving.

Charlotte: “Ik ben 22 jaar en volg de opleiding Communicatie. Sinds 5 februari loop ik stage bij MIVA. Ik heb voor MIVA gekozen omdat de organisatie mij erg inspireert. Tijdens verschillende reizen kwam ik erachter dat het helemaal niet zo vanzelfsprekend is dat je elke dag te eten hebt, of dat je op de fiets naar school kan.

Door middel van deze stage kan ik een bijdrage leveren maar ook bezig zijn met mijn vakgebied communicatie. Die combinatie vind ik erg interessant. Momenteel ben ik bezig met het organiseren van de MIVA Inspiratiedag. Hierbij komen alle communicatie aspecten aan bod. Zo kan ik alles wat ik heb geleerd, nu in praktijk brengen.”

Demi van Bakel

Stagiair Online Marketing Demi van Bakel

Stagiair Online Marketing

Demi: “Ik ben 23 jaar en studeer International Business and Languages. Tijdens mijn zoektocht naar een stage viel mijn oog gelijk op MIVA door de focus op vervoers- en communicatiemiddelen. Een auto of motorambulance kan echt het verschil maken in moeilijk bereikbare gebieden. Bij MIVA kan ik werken aan mijn professionele vaardigheden maar ook mijn steentje bijdragen.

Ik ga mij vooral bezig houden met de Online Marketing van MIVA. Zo maak ik nieuwsberichten voor deze website, en plaats ik regelmatig berichten op Social Media. Er is veel vrijheid bij MIVA, waardoor er veel ruimte is voor je eigen ideeën. Momenteel werk ik bijvoorbeeld aan een nieuwe strategie voor LinkedIn. Bij MIVA kun je dus echt een verschil maken.”

Charlotte en Demi, heel veel succes!

Op zoek naar een stageplek?

Wil jij ook stagelopen bij MIVA? Bekijk hier onze vacatures voor stages.

  • Deel deze pagina

Meer nieuws

Foto bureau Renate

Stage lopen vanuit huis, hoe is dat nou?

Lees meer
stagiaire Romy op haar thuiswerkplek

Stage tijdens een gedeeltelijke lockdown

Lees meer
Foto Anne thuiswerken

Stagelopen in quarantaine

Lees meer

Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.