Happietaria Amsterdam: Pop-up restaurant voor MIVA

Happietaria Amterdam: Uit eten voor het goede doel

Op 1 april was de feestelijke opening van Pop-up Restaurant Happietaria Amsterdam. Een maand lang runnen vrijwilligers een Pop-up restaurant. De opbrengst is bestemd voor MIVA. Ofwel lekker uit eten voor het goede doel.

De vrijwilligers van Happietaria Amsterdam

Indiase sferen

Het restaurant is volledig in Indiase sferen ingericht. En dat is niet voor niets. De vrijwilligers vragen met hun restaurant aandacht voor het project van Thivya. Zij runt een lokale vakbond in India die opkomt voor de rechten van vrouwen en kinderen die in de kledingindustrie werken.

Miss India Holland bij Happietaria Amsterdam

Miss India-Holland

De feestelijke opening op 1 april viel bij de gasten goed in de smaak. MIVA-medewerker Petra vertelde over het werk van MIVA en het project van Thivya. Liefst zeven finalisten van de Miss India Holland Verkiezing hadden hun zaterdagavond vrijgemaakt om er bij te zijn. Voor een kleine donatie konden de bezoekers met hen op de foto. Daarnaast werden de bezoekers getrakteerd op een Indiase dansvoorstelling. De door de studenten zelfgemaakte Indiase hapjes waren niet aan te slepen.

Reserveren in het restaurant

Zelf ook een hapje komen eten? Dat kan! Je bent vanaf 3 april tot 1 mei tussen 17:00 uur tot 22:00 uur in het Dr. Sarphatihuis. Per avond zijn er 2 shifts: om 17:00 uur en om 19:30u. Je kunt online een plekje reserveren. Wees op tijd want het restaurant is slechts een maand geopend!

Adres

Dr. Sarphatihuis
Roetersstraat 2, 1018 WC Amsterdam
Meer informatie: www.happietaria-amsterdam.nl

Send this to a friend