Restaurant Happietaria Tilburg gaat geld ophalen voor MIVA

Pop-up restaurant voor het goede doel

Eind januari is de opening van Pop-up restaurant Happietaria Tilburg 2018. Happietaria is een landelijk initiatief waarbij studenten voor enkele weken een pop-up restaurant openen. Deze restaurants worden belangeloos gerund door de studenten zelf en de opbrengsten gaan naar een goed doel. Happietaria Tilburg koos voor MIVA en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! De studenten gaan aan de slag voor Pionier Matia, die in Oeganda zijn gemeenschap aan armoede helpt ontsnappen met een bijenhouderij.

Leden bestuur Happietaria Tilburg bij MIVA

Happietaria Tilburg haalt geld op voor MIVA

Een auto voor Matia

Het doel van Happietaria 2018 is geld ophalen voor een pick-up truck voor Matia. Met deze auto kan Matia gereedschap vervoeren naar imkers in de omgeving. Naast het leveren van gereedschap is Matia ook een belangrijke adviseur voor de imkers. Om alle imkers in het slecht bereikbare gebied te ondersteunen is voor Matia een degelijke auto cruciaal. Ook zal de auto worden gebruikt om honing van de imkerijen naar de plaatselijke markt te brengen, vaak kilometers verderop.

Happietaria in een woonzorgcentrum

Dit jaar opent het restaurant haar deuren in de Bijsterstede, een woonzorgcentrum in hartje Tilburg met tevens een buurthuis en basisschool onder haar dak. Een echt ontmoetingspunt voor jong en oud dus. Dé perfecte plek voor een Happietaria-restaurant. Niet alleen is het een fijn gebouw voor een restaurant het is ook nog eens goed bereikbaar. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een mooi evenement te worden voor zowel de gasten als de bewoners van de Bijsterstede.

sfeerimpressie

Reserveren al mogelijk

Wil je lekker uit eten voor het goede doel? Happietaria Tilburg is geopend van 26 januari tot en met 9 februari. Je kunt nu al een tafel reserveren via de website van Happietaria Tilburg. Het restaurant is gevestigd in woonzorgcentrum De Bijsterstede.

Adres: Energieplein 54 5041 NH Tilburg

Send this to a friend