Kantoor MIVA

Corona-virus en bereikbaarheid MIVA

10 maart 2020

MIVA blijft bereikbaar

Het kantoor van MIVA is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, de hoofdstad van Brabant. Om verspreiding van het Corona-virus te beperken heeft het RIVM geadviseerd zo veel mogelijk thuis te werken. Graag informeren wij je daarom over de actuele bereikbaarheid van MIVA.

Bereikbaarheid algemeen

Onze medewerkers volgen het advies van het RIVM en werken zo veel als mogelijk vanuit huis. Zij zijn op maandag, dinsdag en donderdag tijdens kantooruren van 9:00u tot 17:00u telefonisch bereikbaar via onze receptie: +31 (0)76 521 71 50.

Op woensdag en vrijdag is ons kantoor gesloten. Onze medewerkers zijn wel per mail bereikbaar. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Bereikbaarheid donateursadministratie

Onze donateursadministratie is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9:00u tot 15:30u via onze receptie: +31 (0)76 521 71 50. Buiten deze tijden kun je gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Wij doen ons best je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Het kan zijn dat dit door de omstandigheden iets langer duurt dan je van ons gewend bent.

Meer nieuws

Kerstkaart-miva-2020

Bereikbaarheid MIVA tijdens feestdagen

Lees meer
Foto bureau Renate

Stage lopen vanuit huis, hoe is dat nou?

Lees meer
MIVA auto's in India

De zusters van Gomini village

Lees meer