Bereikbaarheid MIVA tijdens feestdagen

MIVA wenst iedereen een gezond en gelukkig 2021 toe!

Zo aan het einde van het jaar, denken we altijd nog even aan elkaar. Middels dit nieuwsbericht willen we je graag op de hoogte brengen van de bereikbaarheid en de openingstijden van MIVA tijdens de feestdagen.

Een gek jaar

2020… een jaar waar wij met gemengde gevoelens op terug kijken. Corona daagt ons uit even anders te leven, het doet ons stilstaan bij wat belangrijk is in ons leven. MIVA is dankbaar, dat ondanks de wereldwijde pandemie ons werk door kan gaan. Vervoers- en communicatiemiddelen van MIVA blijken belangrijker dan ooit. Ze worden dan ook extra ingezet in de strijd tegen corona, of om fysiotherapie en onderwijs door te laten gaan in tijden van een lockdown.

Dankbaar

Dankzij jullie hulp konden wij dit jaar de bestemming van veel pioniers binnen bereik brengen. Met de gefinancierde vervoers- en communicatiemiddelen zorgden we ervoor dat veel kwetsbare mensen in arme landen over medische hulp, onderwijs en vervoer beschikten. Dit bracht voor velen, jong en oud, verandering teweeg. Samen met hen zijn wij heel dankbaar voor jullie steun in het afgelopen jaar. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2021 toe!

Bereikbaarheid feestdagen

In verband met de feestdagen is ons kantoor van donderdag 24 december t/m vrijdag 1 januari gesloten. Vanaf 4 januari 2021 zijn we weer bereikbaar per telefoon of mail.

 

Kerstkaart_2020_MIVA_team
Send this to a friend