Samen kilometers maken

Autodrop steunt MIVA

MIVA en Autodrop zijn een bijzondere samenwerking gestart. Autodrop is namelijk enthousiast over de projecten die MIVA steunt: het familiebedrijf is ooit zelf als pionier begonnen en heeft natuurlijk onmiskenbaar iets met auto’s.

Op ál haar doosjes laat Autodrop aan haar fans zien dat zij MIVA steunt. En dat op een heel bijzondere plek: de snoepliefhebbers worden bij elk Autodropje aan MIVA herinnerd! Nieuwsgierig? Je vindt deze producten onder andere bij Albert Heijn!

Autodrop laat op iedere verpakking zien dat zij MIVA steunt.

De pionier van Autodrop

In 2017 en 2018 heeft Autodrop MIVA gesteund door het financieren van een auto voor pionier Constance. Autodrop is trots dat ze in 2019 zijn gestart met het ondersteunen van een nieuwe pionier, Kamima uit Zambia.

Ondersteuning aan kwetsbare families

Kamima biedt ondersteuning aan kwetsbare families in Zambia. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen aan ouders van kinderen met een beperking. Sommige ouders ontvangen een kleine lening om goed van start te kunnen gaan. Met zijn werk en inkomen programma leert hij daarnaast jongeren hoe ze juiste beslissingen kunnen maken voor de toekomst.

Kamima op bezoek
Kamima aan het spreken

Kilometers maken in Zambia

Dankzij Autodrop kan Kamima kilometers maken in Zambia, waar veel wegen onbegaanbaar zijn en een goede auto onmisbaar is om mensen te bereiken. Zonder auto bereikt Kamima 100 mensen per maand. Met een auto zijn dit 1000 mensen!

Verkeersongeval auto Kamima

In Zambia zijn de wegen slecht. Veel wegen zijn onbegaanbaar. De oude auto van Kamima raakte betrokken bij een verkeersongeval en is zwaar beschadigd. Daardoor moest hij met het openbaar vervoer. Dankzij Autodrop kan Kamima nu weer kilometers maken in Zambia en ondersteuning bieden aan de kwetsbare families in Zambia.

De MIVA auto voor Kamima

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Send this to a friend