Miva truck op brug

Resultaten & Jaarverslag 2019

  • Deel deze pagina
  • Deel deze pagina

Resultaten & Jaarverslag 2019

We zijn trots op wat we bereiken. Transparante communicatie vinden we bij MIVA erg belangrijk. Als donateur wil je weten waar jouw donatie aan wordt besteed, en dat begrijpen we. We delen daarom graag de behaalde resultaten en cijfers van 2019 in het jaarverslag.

292 vervoers- en communicatiemiddelen

MIVA ontving het afgelopen jaar wederom vele hulpaanvragen van projecten uit landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Alle aanvragen zijn beoordeeld aan de hand van onze beleidscriteria.

In 2019 heeft MIVA voor 1,6 miljoen euro projecten gefinancierd in Afrika, Azië en Latijns Amerika. We financierden in dat jaar maar liefst 292 vervoers- en communicatiemiddelen:

MIVA_Wereldkaart_MIVA_jaarverslag2019

Met deze middelen kunnen de lokale pioniers in ontwikkelingslanden de mensen in afgelegen gebieden bereiken. Juist op die plekken waar de hulp het hardst nodig is. Wij zijn trots op de resultaten en willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen enorm bedanken!

Jaarverslag 2019

In ons jaarverslag lees je meer informatie over onze missie, werkwijze, de cijfers en de projecten die we steunen.

Blader hieronder door het jaarverslag of download een pdf-versie.

Download hier ook onze jaarrekening over 2019. Extra toelichting over het salaris van de directeur van MIVA vind je hier.

Direct online doneren

Welk bedrag wil je doneren?
  • Deel deze pagina

Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.