De MIVA auto voor Kamima

Kilometers maken in Zambia

Auto
Zambia
Zelfredzaamheid
  • Deel deze pagina

Vandaag de dag leeft meer dan de helft van de inwoners van Zambia onder de armoedegrens. Dit heeft te maken met de onveilige situaties in het land en de overstromingen die de oogsten verwoesten. Kamima biedt ondersteuning aan kwetsbare families in Zambia, onder andere door het opzetten van bewustmakingscampagnes en het geven van trainingen.

Ondersteuning aan kwetsbare families

Kamima biedt ondersteuning aan kwetsbare families in Zambia. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen aan ouders van kinderen met een beperking. Sommige ouders ontvangen een kleine lening om goed van start te kunnen gaan. Met zijn werk en inkomen programma leert hij daarnaast jongeren hoe ze juiste beslissingen kunnen maken voor de toekomst.

Kamima op bezoek
Kamima aan het spreken

Kilometers maken in Zambia

Dankzij Autodrop kan Kamima kilometers maken in Zambia, waar veel wegen onbegaanbaar zijn en een goede auto onmisbaar is om mensen te bereiken. Zonder auto bereikt Kamima 100 mensen per maand. Met een auto zijn dit 1000 mensen!

Verkeersongeval auto Kamima

In Zambia zijn de wegen slecht. Veel wegen zijn onbegaanbaar. De oude auto van Kamima raakte betrokken bij een verkeersongeval en was zwaar beschadigd. Daardoor moest hij met het openbaar vervoer. Dankzij Autodrop kan Kamima nu weer kilometers maken in Zambia en ondersteuning bieden aan de kwetsbare families in Zambia.

De MIVA auto voor Kamima
  • Deel deze pagina

Help je net als Autodrop mee mensen zoals Kamima te steunen?

Welk bedrag wil je doneren?

Meer projecten

Ecide kan dankzij auto 126 families helpen

Mobiele gezondheidszorg en vaccinaties dankzij auto

Lees meer
Auto zuster Shilpa op overstroomde weg

Zuster Shilpa bereikt twee keer zoveel mensen dankzij auto

Lees meer
Collecte 2022: Pionier Geofrey in Tanzania

Medische zorg voor de meest kwetsbaren in Tanzania

Lees meer

Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.