ROC Amsterdam online evenementen

Het is bijna zo ver! De online evenementen van de studenten van ROC Amsterdam gaan bijna van start. De studenten van de opleiding ‘Event Producer’ zijn druk bezig geweest met de organisatie. Hieronder vertellen zij meer over hun evenement. Wij wensen de studenten veel succes met de laatste voorbereidingen.

Zuster Fronille

De studenten zamelen geld in voor zuster Fronille. In Rwanda is na de verschrikkelijke jaren van Genocide een gespleten gemeenschap over. Zuster Fronille ziet het als haar roeping om de gemeenschap in vrede naast elkaar te laten leven. Met het geld wat de studenten ophalen via hun evenementen kan zuster Fronille ondersteund worden met een tweede auto. Zij kan dan samen met haar medezusters meer gemeenschappen bereiken.

‘Getting Together’ – Online veiling

Wij organiseren een ‘Getting Together’ online veiling, met allerlei leuke veiling items. Dit doen we voor het project van zuster Fronille. Tijdens de veiling zal er ook een leuke quiz plaatsvinden. Sowieso kans op een mooie prijs!

Datum: 18 juni

Facebook

Netflix Party

Wij organiseren een netflix party online evenement. Mensen kunnen bij ons een netflixfilm met heel veel mensen tegelijkertijd kijken. Zij moeten hier een kaartje voor kopen en dat geld is voor het goede doel MIVA. Door de quarantaine zijn mensen erg verveeld en op deze manier kunnen zij nieuwe films ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. De bezoekers kunnen zo ook meer te weten kunnen komen met het goede doel MIVA. Mensen kunnen verschillende pakketten kopen zoals alleen de film, de film + een snack etc. Zo kunnen wij meer geld ophalen. Ze kunnen ook los doneren aan MIVA

Wanneer: 18 juni

FacebookInstagram

Netflix Party ROC Amsterdam

Challenges via YouTube Livestream

Wij organiseren een inzamelactie voor MIVA door middel van een youtube livestream waar wij allemaal challenges zullen uitvoeren voor geld. Het is op 18 juni en het wordt een gezellige dag om zoveel mogelijk geld op te halen.

Datum: 18 juni

InstagramYouTube

Online Quiz Night

Door middel van een Online Quiz Night met te leuke prijzen zullen wij proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor zuster Fronille in Rwanda. Door dit tijdens de quarantaine te organiseren verbinden wij zoveel mogelijk mensen vanuit huis, en is iedereen welkom om mee te spelen! Al het opgehaalde geld gaat naar MIVA!

Datum: 19 juni

FacebookInstagramWebsite

Livestream

Door middel van een livestream willen wij geld ophalen voor zuster Fronille. Tijdens deze livestream zal er muziek gedraaid worden door verschillende dj’s. Zo kunnen mensen vanuit hun huiskamer toch nog dansen op een feestje!

Datum: 24 juni

FacebookInstagram

Bingorona ROC Amsterdam

Bingerona – Online Bingo

Wij organiseren een bingorona om geld op te halen voor MIVA. Door mensen online te laten inschrijven krijgen ze een bingo kaart toegestuurd en kunnen ze meteen al doneren via onze go fund me link. We hebben 3 rondes met verschillende leuke prijzen. Tijdens de bingorona kunnen mensen ook doneren.

Datum: 26 juni

FacebookInstagram

Together we Conquer – Wandeltocht

‘Wij organiseren een ’together we conquer’ wandeltocht om geld in te zamelen voor MIVA. Het doel van de wandeltocht is om zuster Fronille te helpen en om het bereik van de tien zusters te vergroten. Walk for those who shouldn’t. Door de coronacrisis is het niet mogelijk om de wandeltocht in een grote groep te doen. Daarom is ons idee om individueel of in familieverband een route af te leggen. Op deze manier kunnen we toch een gevoel van samenhorigheid creëren in een tijd van afstand.

Ken je het nog van vroeger? Met spanning sponsors zoeken om de beste van je klas te worden. Dat is wat we in ons idee meenemen. Op zoek gaan naar sponsors, met een start tarief van €5 euro leg je minimaal 1 km af. Des te meer kilometers des te meer je natuurlijk ophaalt voor MIVA.

Datum: 27 juni

FacebookInstagram

Together we Conquer ROC Amsterdam

Rwanda’s bright community – Workshop kaarsen maken

Wij organiseren een online workshop kaarsen maken genaamd Rwanda’s brigth community. De mensen die mee willen doen aan onze online workshop kunnen via onze website een Box kopen met alle spullen erin om kaarsen te maken. Op zondag 28 juni om 13:00 start de livestream via onze Facebook account. Aan het einde van de workshop willen we gezamenlijk de kaarsen aansteken als verbintenis voor Rwanda.

Datum: 28 juni

FacebookWebsite

Send this to a friend