MIVA daagt Amsterdamse ROC studenten uit met Bossche bollen

Voor de tweede keer dit jaar

Studenten van ROC Amsterdam gaan aan de slag met het organiseren van een fondsenwervend evenement voor MIVA. In juni hebben de studenten ook al een project voor MIVA mogen doen, er werd toen 1.500 euro opgehaald. Dit keer gaan ze een online en een offline evenement organiseren. De studenten worden opgeleid tot Event Producers. Met deze achtergrond zit je dus wel goed als het gaat om het organiseren van evenementen. Dit keer wordt er geld opgehaald voor pionier Mario in Guatemala.

Een online/live kick-off

De coronacrisis vergt van iedereen veel creativiteit, zo ook tijdens de aftrap van dit project. De studenten zaten allemaal op 1,5 meter afstand en volgden via hun laptop de presentatie die door MIVA live midden in de ruimte werd gegeven. Op deze manier was er toch live interactie mogelijk, zonder het overschrijden van de regels.

Student volgt presentatie live op laptop

Oog voor de prijs

MIVA heeft ruim 60 studenten uitgedaagd om minstens het bedrag van de vorige keer binnen te halen. Gaan ze hier overheen? Dan wordt het groepje die het meest heeft opgehaald beloont met heerlijke Bossche bollen!

Send this to a friend