voor-10-euro-fooi-krijg-je-een-flesje-wijn

Pop-up Restaurant Happietaria

  • Deel deze pagina
  • Deel deze pagina

Uit eten voor het goede doel: Pop-up Restaurant Happietaria

Dinsdag 1 november ging het MIVA-team een hapje eten bij Happietaria Tilburg. In dit restaurant, geheel belangeloos opgezet door studenten, steun je met je maaltijd het goede doel. De opbrengst van het restaurant is dit jaar bestemd voor MIVA.

De opbrengst gaat naar een schoolbus voor Joseph

De keuken en bediening worden volledig gerund door studenten op vrijwillige basis.

Volledig gerund door studenten

Het restaurant draait twee weken lang volledig op ruim veertig vrijwilligers, allen student. De studenten hebben zelf een locatie gevonden, vergunningen geregeld, sponsoren gezocht en de inkoop gedaan. En nu staan ze in de keuken en bediening van het restaurant. Ze vertellen vol enthousiasme over het project waarvoor ze geld inzamelen.

Een wijntje hier, een toekomst daar

Op het menu staat onder andere een bietencarpaccio, een Amerikaanse hipster burger en een zeezout karamel choco cheesecake. Er hangt een gezellige sfeer, het eten en de bediening zijn heel goed: wij hebben genoten! Happietaria is tot vrijdag 4 november 2016 geopend, dus reserveer snel!

uit-eten-voor-het-goede-doel

Pop-up restaurant Happietaria Amsterdam

Mocht je deze week niet meer kunnen, wees niet getreurd. Er is een nieuwe groep vrijwilligers druk bezig met het opzetten van een Happietaria pop-up restaurant in Amsterdam! Zij gaan zich inzetten voor een kleine bus voor Thivya. Naar alle verwachting opent Happietaria Amsterdam in april 2017 haar deuren. We houden je op de hoogte!

een-wijntje-hier-een-toekomst-daar

Steun het project van Joseph en doneer online

Welk bedrag wil je doneren?

Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.