Zomerse ijsjesactie: Scoops voor Scooters

28 juni 2024
  • Deel deze pagina

Vanaf zaterdag 29 juni kun je bij de Bossche ijssalon Gelateria Davide tijdelijk het speciale MIVA-ijs, kokos met mangosaus, kiezen. Met elk MIVA-ijsbolletje spaar je mee voor twee scooters voor Banchte Shekha, een lokale hulporganisatie in Bangladesh. Spaar jij ook mee?

Elk bolletje telt

Vanaf zaterdag 29 juni kun je drie weken lang de unieke MIVA-smaak ‘kokos en mangosaus’ kiezen bij Gelateria Davide aan de Hinthamerstraat 86 in ‘s-Hertogenbosch. Kokos en mango zijn smaken uit de Bengaalse keuken, en passen daarom perfect bij de actie. Met elk MIVA-ijsbolletje draag je bij aan de Scoop voor Scooters-actie. MIVA en Gelateria Davide willen samen €2.300 ophalen om zorg en onderwijs in afgelegen gebieden in Bangladesh bereikbaar te maken.

Ambulancescooters

Met de opbrengst worden twee scooters gekocht voor Banchte Shekha, en NGO in de Jashore-district van Bangladesh, gericht op vrouwen en kinderen. Banchte Shekha maakt zorg en onderwijs in afgelegen gebieden in Bangladesh bereikbaar. Zij helpen meer dan 1750 vrouwen en moeders, 1250 kinderen met een beperking en 950 arme gemeenschapsleden op het gebied van onderwijs, medicatie, therapie en medische hulpmiddelen.

Om deze mensen in de afgelegen gebieden te bereiken, zijn goede vervoersmiddelen heel hard nodig. Met twee nieuwe scooters kunnen de medewerkers van Banchte Shekha deze gebieden beter bereiken en zorg en onderwijs daar brengen, waar het zo hard nodig is.

De Scoops voor Scooters actie bij Gelateria Davide loopt van 29 juni tot en met 19 augustus.

  • Deel deze pagina

Meer nieuws

Zuster Fronille

ROC Amsterdam online evenementen

Lees meer
Rehan samen met zijn vader voor de MIVA ambulance 2

MIVA kerkcollecte 2020 vraagt aandacht voor vluchtelingen in Bangladesh

Lees meer

Nieuwe stagiaires bij MIVA

Lees meer

Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.