Onze samenwerkingspartners

MIVA dankt haar samenwerkingspartners. Mede dankzij hen kunnen wij de bestemming van onze pioniers binnen bereik brengen.

Autodrop

Miva logo rood met autootjeHet merk Autodrop is ooit zelf als pionier begonnen. En met snoep in de vorm van autootjes heeft Autodrop natuurlijk onmiskenbaar een link met MIVA. Op al haar doosjes laat Autodrop aan haar fans zien dat zij MIVA steunt.

In 2017 en 2018 financierde Autodrop een auto voor pionier Constance. In 2019 ondersteunt Autodrop een nieuwe pionier; Kamima uit Zambia.

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden logoIeder jaar zetten studenten van Hogeschool Leiden zich in voor MIVA. Zij organiseren tijdens een studieproject fondsenwervende evenementen om geld op te halen voor een ontwikkelingsproject.

Keer op keer slagen de studenten er in om een fantastisch bedrag op te halen. Met het totaalbedrag dat wordt opgehaald, kan MIVA een pionier uit Afrika, Azië of Latijns-Amerika ondersteunen met een vervoersmiddel. Zo kunnen de studenten écht iets voor iemand betekenen. Lees hier meer over onze samenwerking met Hogeschool Leiden.

Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakkettenplaza logoMIVA werkt sinds 2019 samen met Kerstpakkettenplaza.nl, de grootste online-leverancier van originele kerstpakketten.

Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het goede doel van jouw keuze. Je kunt bij de offerteaanvraag eenvoudig aangeven dat dit bedrag aan MIVA gedoneerd mag worden. De afdracht wordt door Kerstpakkettenplaza.nl betaald.

Evita Copier PhotographyLogo Evita Copier Photography

De Bosche fotografe Evita Copier omschrijft haar werk als nuchter met een documentaire stijl. Zij heeft het MIVA-team prachtig weten te portretteren.

Steun namens bedrijf

Ook sponsoren als bedrijf? Kijk hier voor meer informatie.

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Send this to a friend