Jongetje op computer

De Qarma app: snel en eenvoudig doneren

De Qarma app: snel en eenvoudig doneren

Wil je graag iedere maand doneren aan een goed doel, maar wil je niet in adresbestanden van verschillende stichtingen terecht komen? Gebruik dan de Qarma app! Met deze app geef je maandelijks een bedrag naar keuze aan een goed doel.

Qarma Voor-een-betere-wereld

Eindeloze mogelijkheden

Je kan iedere maand aan hetzelfde doel doneren, maar iedere maand een ander doel doneren is ook mogelijk. Het bedrag verhogen, verlagen of een maand overslaan is geen probleem. Veel mensen willen wel doneren, maar vergeten dit vaak. Daarom geeft de app aan het einde van de maand een seintje dat het weer tijd is om te doneren.

Eenmaal per jaar ontvangt de donateur een fiscaal overzicht van alle gemaakte donaties. De donaties zijn voor de gebruiker ook in de Qarma app te zien.

Voordeel Qarma app

Het voordeel van de Qarma app, is dat de app geen persoonsgegevens opslaat. Hierdoor kom je als donateur niet in adresbestanden van goede doelen terecht. Zo voorkom je dat je ongewenste post of telefoontjes krijgt.

Qarma app doneren

Download de app

Nieuwsgierig: Download de app via de App- of Play store. Delen met je vrienden en familie mag uiteraard ook. Vergeet hierbij natuurlijk niet MIVA te noemen.