Steun aanvragen

Zet jouw organisatie zich in voor vrouwenrechten, kinderrechten, betere gezondheidszorg, onderwijs of persvrijheid in een ontwikkelingsland? Lees verder om te zien of MIVA je kan helpen.

Ontwikkelingslanden

MIVA richt haar hulp op de volgende ontwikkelingslanden:

Afrika
Benin
Burkino Faso
Burundi
Congo
Ethiopië
Ivoorkust
Kameroen
Kenia
Nigeria
Oeganda
Rwanda
Sierra Leone
Soedan
Tanzania
Togo
Zambia
Zimbabwe
Asia
Bangladesh
Filipijnen
India
Indonesië
Nepal
Vietnam
Latin America
Bolivia Guatemala Nicaragua

Hoe kun je hulp aanvragen?

Sinds 2015 werken MIVA en het Liliane Fonds samen en zetten zij zich in voor de meest kansarme groepen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, met name kinderen met een handicap. Door de krachten te bundelen vanuit hun eigen expertise en geschiedenis kunnen beide stichtingen effectiever werken en is de impact van het werk groter. MIVA is expert in het ondersteunen van pioniers in ontwikkelingslanden met vervoer- en communicatiemiddelen, zodat zij meer kwetsbare mensen kunnen bereiken en toegang tot voorzieningen kunnen bieden.

Om de transport- en communicatiemiddelen op een meer programmatische, structurele en inclusieve manier te kunnen inzetten, lopen de bestedingen van MIVA sinds 2018 via de lokale strategische partnerorganisaties van MIVA en het Liliane Fonds.

Directe aanvragen kunnen dus niet bij MIVA ingediend worden. Meer informatie over de partnerorganisaties is te vinden op de website van het Liliane Fonds.

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Send this to a friend