Stagiair(e) Online Communicatie

Eén persoon kan het verschil maken, zeker in ons kleine team. We zijn voor de functie van stagiair(e) Online Communicatie per februari 2021 op zoek naar een (online) communicatietalent!

Ben je creatief en goed in het schrijven van teksten? Is online helemaal jouw ding? Grijp dan nu je kans! We bieden jou een veelzijdige stage waar je alle ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrol’ maar draai je volop mee binnen het team Fondsenwerving & Communicatie. Het gaat hierbij om een meeloopstage, géén afstudeerstage.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je schrijft teksten voor op de website;
 • Je houdt onze website up-to-date waarbij je altijd kijkt wat er beter kan;
 • Je schrijft en plaatst berichten namens MIVA op social media kanalen zoals Facebook en YouTube;
 • Je ondersteunt bij de ontwikkeling en verzending van de digitale nieuwsbrief;
 • Je ondersteunt bij alle voorkomende werkzaamheden op online marketing- en communicatiegebied.

Ben jij:

 • een HBO-er met studierichting Communicatie / Marketing / Commerciële Economie;
 • vanaf februari 2021 fulltime beschikbaar;
 • commercieel en communicatief vaardig (in woord en geschrift, je schrijft in foutloos Nederlands);
 • creatief en innovatief ingesteld;
 • ervaren in fotobewerking (Adobe Photoshop);
 • zelfstandig en proactief;
 • geïnteresseerd in ontwikkelingswerk?

…. dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou een leerzame stage in een informele, gezellige werkomgeving op een steenworp afstand van station ‘s-Hertogenbosch! Je ontvangt een goede stagevergoeding en werkt samen met marketing- en communicatieprofessionals die hun kennis graag met jou delen. Beter kun je jouw carrière niet starten!

Demi over zijn stage bij MIVA:

Als stagiair Online Marketing had ik een breed en uitdagend pakket aan werkzaamheden. Zo was ik verantwoordelijk voor Facebook, LinkedIn, Youtube en de website. Ik kon daarbij mijn eigen inbreng geven en zelf leuke Facebook-berichten opstellen. Daarnaast waren er verschillende projecten waar ik op online gebied mijn steentje kon bijdragen. Ik vond het erg fijn dat ik veel mogelijkheden en vrijheid kreeg. Op die manier werd ik echt onderdeel van het team. Iedereen is erg gemotiveerd bij MIVA, en dat motiveerde mij ook enorm. Een leuke stageplek met veel mogelijkheden dus!

Demi van Bakel
Stagiair Online Marketing 2018

Over MIVA

MIVA steunt wereldwijd mensen die het als hun bestemming zien anderen te helpen. Deze mensen durven het voortouw te nemen en zetten zich in voor kansarme bevolkingsgroepen. Ze zijn actief op veel terreinen, zoals vrouwenrechten, gezondheidszorg, onderwijs, mensenrechten en rechten van kinderen. Vaak werken zij aan kleinschalige projecten in zeer afgelegen gebieden die moeilijk bereikbaar zijn. MIVA ondersteunt deze mensen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen.

Sollicitatie

Als je belangstelling hebt en voldoet aan het profiel, ontvangen we graag je gemotiveerde sollicitatiebrief en curriculum vitae. Deze kun je per mail sturen aan Pauline Herder. Wil je meer informatie? Neem dan even contact op met Pauline per mail of bel 076 – 521 71 50.

Stagiaire Communicatie

MIVA is ook op zoek naar een stagiaire communicatie. Geïnteresseerd? Klik dan hier.

Deze vacature staat ook op stageplaza.

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Send this to a friend