Vacature allround marketing & communicatiespecialist (>32u)

Allround marketing & communicatiespecialist (> 32u)

Eén persoon kan het verschil maken, zeker in ons kleine team. Wij zijn voor het team Marketing & Communicatie op zoek naar een Allround marketing & communicatiespecialist voor minimaal 32uur per week.

Het betreft tijdelijke vervanging van een vaste medewerker voor de periode mei 2019 – december 2019

Maak jij straks het verschil?

Als enthousiaste en daadkrachtige allround marketing & communicatiespecialist vervul jij een belangrijke rol binnen het team en draag je bij aan de positionering van de organisatie bij de verschillende doelgroepen. Dit doe je door het verzamelen en toegankelijk maken van externe informatie en het opstellen en redigeren van teksten voor online en offline communicatie-uitingen in nauwe samenwerking met de inhoudelijk deskundigen binnen de organisatie en met externe bureaus. Je draagt daarnaast bij aan de implementatie van de organisatiebrede strategie op het gebied van online communicatie. Ten slotte start je een aantal generieke communicatieprojecten op. Je geeft leiding aan en krijgt ondersteuning van een stagiaire.

Je bent een zelfstandig type met een goede dosis doorzettingsvermogen, neemt graag en gemakkelijk initiatief, denkt vooral in oplossingen en je kan snel handelen. Je bent in staat je een nieuwe werkomgeving snel eigen te maken, bent goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen, waar je snel en adequaat op kunt reageren. Ten slotte houd je gemakkelijk en graag overzicht over de diverse lopende projecten en ben je goed in staat deze te coördineren.

De functie maakt deel uit van het team Marketing & Communicatie van MIVA bestaande uit 5 medewerkers. Je ontvangt hiërarchische leiding van de teamleider, aan wie je ook rechtstreeks rapporteert.

Wat breng je mee?

  • opleiding afgerond op minimaal HBO niveau, bijvoorbeeld richting Communicatie.
  • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • projectmanagement kwaliteiten.
  • kennis van en inzicht in de doelgroepen van de organisatie.
  • kennis van online kanalen, SEO, SEA, digitale nieuwsbrieven.
  • kennis van monitoring en webstatistieken.
  • affiniteit met ontwikkelingssamenwerking is een pre.
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt MIVA?

MIVA biedt een werkomgeving die inspirerend is en werk dat ertoe doet. Bij ons krijg je veel ruimte om nieuwe dingen te proberen op het gebied van communicatie. Het is een klein team en de lijnen zijn kort. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring (€ 2.863,37 – € 4.045,62 bruto per maand bij een volledige werkweek, excl. 8% vakantietoeslag). Daarnaast kun je deelnemen aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn. Het betreft een tijdelijk dienstverband, een ZZP-constructie is niet mogelijk. MIVA is met het Liliane Fonds gehuisvest in het centrum van ‘s-Hertogenbosch op loopafstand van het Centraal Station.

Solliciteren of meer weten?

Als je belangstelling hebt en voldoet aan het profiel, dan ontvangen we graag je motivatie en CV die je tot uiterlijk 8 maart per e-mail kunt sturen naar sollicitatie@lilianefonds.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daphne Op den Kamp, via daphne@miva.nl. De werving en selectie-procedure voor deze vacature wordt gefaciliteerd door het team P&O van het Liliane Fonds en MIVA. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 12 en woensdag 13 maart 2019.

Wereldwijd zijn er mensen die het als hun bestemming zien kansarmen te helpen. MIVA ondersteunt deze mensen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen. MIVA vormt een personele unie met het Liliane Fonds, beide organisaties houden kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Send this to a friend