Studenten in actie voor MIVA

Ieder jaar zetten studenten van hogescholen zich in voor MIVA. De studenten zetten acties en evenementen op om geld op te halen voor MIVA. De activiteiten bestaan uit inzamelingsacties, sponsorlopen, benefietconcerten, talentenjachten en nog veel meer.

Zo haalden studenten van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Leiden afgelopen jaar een recordbedrag op voor MIVA. Dit jaar start weer een nieuwe groep studenten. Zij organiseren in het kader van hun studie evenementen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een schoolbus voor Georges. Daarnaast zal dit jaar ook de tweede editie van Happietaria voor MIVA plaatsvinden. Hierbij gaan studenten van Hogeschool Tilburg in samenwerking met MIVA een pop-up restaurant opzetten, met als doel geld in te zamelen voor MIVA.

 

Studenten Hogeschool Leiden in actie voor MIVA

Jouw school in actie?

Wil jij dat jouw school zich ook inzet voor het goede doel? Of wil je als onderdeel van je studie een inzamelingsactie of evenement opzetten voor MIVA? Dat kan! Neem contact op met Geertje van der Beele, Coördinator evenementen om de mogelijkheden te bespreken: 076- 521 71 50 of mail.

Als bedrijf MIVA steunen? Bekijk de mogelijkheden voor een samenwerking, sponsoring of éénmalige donatie.

Schrijf je in voor de MIVA nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.